Den 3 mars bjuder NSPH Skåne in till en digital kostnadsfri konferens som handlar om återhämtning med fokus på anhöriga. Vi kommer under dagen att få höra initiativtagare till projektet, anhöriga som delar erfarenhet att vara närstående, forskare som berättar om de senaste studierna och verksamheter som delar sin kunskap av att arbeta med materialet. Det blir ett tillfälle att blicka tillbaka och reflektera över alla lärdomar som vi har fått under projektets gång.

Den digitala slutkonferensen riktar sig till beslutsfattare, yrkesverksamma, anhöriga, civilsamhället och andra som har ett intresse av psykisk hälsa och återhämtning. Ett tillfälle att lära sig hur en arbetar med anhöriga och återhämtning. Under konferensen kommer ni även få möjlighet att ställa frågor till föreläsarna.


ANMÄL DIG HÄR


SE HELA PROGRAMMET HÄR

Stängt för kommentarer.