”Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta som ”peer supporter” inom psykiatrin/socialpsykiatrin. ”Peer support” innebär att du som har egen erfarenhet av psykisk ohälsa blir anställd som en del av arbetsteamet på en psykiatrisk avdelning/mottagning, eller socialpsykiatrisk verksamhet. Dina arbetsuppgifter kommer vara att stötta patienterna/brukarna i deras återhämtning.”


Låter detta som en utbildning och arbetsuppgifter som skulle passa dig?
Välkommen med din ansökan till oss (skicka in den snarast då vi kallar till intervju löpande)!

Ansökningsblankett – Peer Support (länken avslutad)

Edit 2020-06-29:
Rekrytering av kandidater till Peer-support pågår. Intervjuer sker löpande för att ha utbildningsplatserna tillsatta innan augusti månad. Vi har endast åtta platser och det har inkommit väldigt många ansökningar som håller på att bearbetas. Vi har därför stängt ansökningsförfarandet för flera ansökningar.
Har du frågor kontakta verksamhetsledare Jimmy Deros på:
jimmy@nsphskane.se eller 0700 – 34 01 13.
 
Edit 2020-07-13:
Vi har nu haft alla intervjuer och därför är ansökningsförfarandet för fler ansökningar nu helt stängt.

Stängt för kommentarer.