Panelsamtal med alla ambassadörerna. Fotograf: Ahmad Al-Khateeb (alkhateeb.se)

I år hölls Antistigmakonferensen på Moriska Paviljongen i Malmö.

Ambassadörerna var i fokus med deras berättelser och genom de olika erfarenheterna fick deltagarna ett smakprov på deras föreläsningar utifrån de olika perspektiven; Anhörig, Äldres psykiska hälsa kopplat till ofrivillig ensamhet, HBTQ (Unga), Mäns relation till psykisk ohälsa och Migration.

Mingel i full gång i pausen. Fotograf: Ahmad Al-Khateeb (alkhateeb.se)

Ett extra stort tack till de ambassadörer som gjorde en fantastisk insats; Christoffer Francke, Emina Agga, Erika Wilhelmsson, Jan-Inge Nilsson, Kiriakos Backis, Jennie Jonsson, Mohommad Haydar, Linda Bauhn, Jeanette Andersson, Tjipke Schmidt, Hanna Hildeman, Josefin Hansson, Eva-Lotte Heiman och Maria Samuelsson.

Enligt utvärderingen av årets konferens så var den väldigt uppskattad med ett betygsnitt på 4,2 av 5. Vi tackar er alla som tog er tid att fylla i vår utvärdering och alla bra förslag till Antistigmakonferensen 2020.

Konferencier Christoffer Francke (tv), Emina Agga (th).
Fotograf: Ahmad Al-Khateeb (alkhateeb.se)

Erika Wilhelmsson (Anhörig). Fotograf: Ahmad Al-Khateeb (alkhateeb.se)

Jan-Inge Nilsson (Äldre, ofrivillig ensamhet). Fotograf: Ahmad Al-Khateeb (alkhateeb.se)

Jennie Jonsson (Unga, HBTQ). Fotograf: Ahmad Al-Khateeb (alkhateeb.se)

Kiriakos Backis, (Psykisk ohälsa – Män). Fotograf: Ahmad Al-Khateeb (alkhateeb.se)

Mohammad Haydar (Migration) Fotograf: Ahmad Al-Khateeb (alkhateeb.se

Stängt för kommentarer.