Vill du vara med och ändra attityder till och minska diskriminering på grund av psykisk ohälsa? Sök jobb som samordnare på Hjärnkoll Skåne!

NSPH Skåne, och Hjärnkoll Skåne söker en samordnare som tillsammans med nuvarande Regionsansvarig kan driva och utveckla arbetet med Hjärnkoll Skåne framåt.

Om tjänsten

Vi tror att du är en kompetent och erfaren projektledare med ett genuint intresse för och kunskap om psykisk hälsa. Du besitter en god samarbetsförmåga och kan balansera många kontakter parallellt. Du gillar att styra mot ett bestämt mål och kan arbeta enligt tidsplan och leverera inom deadlines. Du har en god förmåga att uttrycka dig både muntligt och skriftligt och har även koll på marknadsföring via webb och sociala medier. Din roll som extra samordnare blir att tillsammans med Regionsansvarig samordnare fortsätta driva arbetet framåt i Skåne med fokus på ett flertal nya, spännande fokusområden.

Tjänsten är på deltid. Arbetstiden kan komma att diskuteras. Tillsättning av tjänsten är så fort som möjligt och intervjuer kommer att ske löpande. I din roll som extra samordnare rapporterar du till ansvarig verksamhetsledare för NSPH Skåne.

Vi tror att du behöver ha erfarenhet av:

 • Planering och samordning på lång och kort sikt
 • Marknadsföring, kommunikation, sociala medier
 • Ekonomi/budgetarbete
 • Utforma och arbeta efter en tydlig tidsplan
 • Att hålla i presentationer och möten

Personliga egenskaper

 • Gott personligt omdöme
 • Social förmåga
 • Strukturerad
 • Orädd
 • Tålmodig
 • Reflekterande
 • Målinriktad
 • Gilla att resa

Meriterande

Erfarenhet av projektarbete, utbildningsverksamhet och föreningsliv. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Hjärnkoll

Hjärnkoll Skåne vill öka kunskapen och öppenheten kring psykisk ohälsa för att minska negativa attityder och diskriminerande beteenden gentemot personer med psykisk ohälsa i Skåne. Vår viktigaste resurs är våra nationellt utbildade Hjärnkollambassadörer som föreläser, utbildar, deltar i fokusgrupper och utvecklingsarbete utifrån sin egen erfarenhet av olika former av psykisk ohälsa. Föreningen har drivit attitydförändrande verksamhet sedan bildandet år 2014 och utgår från det attitydförändrande arbetet som den statligt finansierade och framgångsrika kampanjen Härnkoll drev, där Skåne var utvalt ”kampanjlän” under åren 2011 och 2015.

Om NSPH Skåne
NSPH Skåne är en samarbetsorganisation för patient-, brukar och anhörigföreningar inom områdena psykisk ohälsa och sjukdom, psykiska och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, beroendeproblematik och suicidprevention. NSPH Skåne är en partipolitisk och religiöst obunden förening med 10 medlemsorganisationer. Vi samverkar och agerar i frågor som är viktiga för medlemmarnas psykiska hälsa och livsvillkor. Läs mer på www.nsphskane.se

Din ansökan

Skicka ditt CV samt personligt brev till ansok@nsphskane.se senast den 15/2. Märk din ansökan ”Hjärnkoll Skåne”.

Frågor

Vid frågor, hör av dig till Lina Lindén Rextoff, Regionsansvarig samordnare, e-post lina@nsphskane.se tfn 072-383 71 11 eller Pontus Eriksson, verksamhetsansvarig NSPH Skåne, e-post pontus@nsphskane.se tfn 076-200 92 65

Stängt för kommentarer.